KONSTEN ATT SE ...

Ett event till förmån för suicide zero

KONSTEN ATT SE ...

Ett event till förmån för suicide zero

MUSIK & GRILLKVÄLL

LÖRDAGEN 29 sept - 17.00 - 20.00

Plats: Simons Café - Fullersta Gård - Huddinge

Pris: 340 kr

Grillbuffé, artistframträdanden, information om Suicide Zero och mycket mer!

Meny: Grillad kyckling på spett alt grillad halloumi, grönsaker, vitlökskräm och röror. (Säg till om vegetariskt alternativ vid bokning)

Biljetter: info@simonskitchen.se
08-12144374 eller 0704-961381 

KVÄLLENS VÄRDPAR

ANNIKA JANKELL
Presentation känns överflödig och vi är både rörda, glada och stolta att ha med henne på tåget. Tillsammans med Rickard Broberg kommer hon att lotsa dig fram mellan mat, musik, tankar och andra upptåg.

RICKARD BROBERG 
Rickard är en lokal mångsysslare med gudabenådad röst och publikkontakt som signum. Denna kväll möter du honom som konfrencier tillsammans med Annika Jankell.

 

ARTISTERNA

RONGEDAL 
Bröderna Henrik och Magnus tog Sverige med storm 2008 när de kom fyra i melodifestivalen med "Just a minute".

ZINAT PIRZADEH
Stand-Up när den är som bäst. Oväntade kast, personliga reflektioner och det där tilltalet som får dina ögon att fyllas av skrattande tårar.

KAYO
Allvarligt talat...behöver du verkligen en presentation? Afro-Dite, Pillertrillaren, Fångarna på fortet, solokarriär, skådespelare, Le Click....Och nu kommer hon till oss av två anledningar: roa dig samt stödja Suicide Zero! 

PONTUS & AMERIKANERNA 
2018 är året då dessa herrar äntligen gör comeback. I början av 90-talet drog de fulla hus med sin charmiga popmusik. Visst minns du "Min bror och jag" och "Godmorgon Columbus". Bandet fungerar denna kväll även som husband.

TONE NORUM
Vad vore en kväll som denna utan en riktig rockikon? Vi är nog många som minns och ibland råkar gnola på monsterhiten "Allt som jag känner".  Vem av de övriga artisterna som kommer att agera stand-in för Tommy Nilsson låter vi vara en hemlighet tills du sitter bekvämt på plats den 29e!

LASSE LINDBOM
En legend inom svensk popmusik. Hade gruppen Landslaget på 70-talet, producerade Ulf Lundell och Gyllene Tider under 80-talet samtidigt som han hade egna hits med t ex "Kom och värm dig" och "Tänd ett ljus" med Triad. 

MAGNUS SKOGSBERG TEAR
Ambassadör för Suicide Zero som skådespelar, gör musik, driver företag men är kanske mest känd för allmänheten som "ICA-Sebastian". Här möter vi honom via hans känslosamma texter och en berättelse som når ut.
 

SUZZIE TAPPER 
Suzzies Orkester var en härligt långlivad instution i svenskt nöjesliv under slutet av 80 och början av 90-talet. Suzzies speciella röst förtrollade många genom låtar som "Dansar i månens sken" och "Man kan äga" 

MATTE LAGERVALL (The Boppers)
Matte är en av orginalmedlemmarna som fortfarande sjunger och spelar med det slitstarka kultbandet The Boppers. En genuint positiv människa som du troligen även sett spela gitarr och köra med Jerry Williams. 

INSIGHT
Duo som skriver musik om personlig utveckling. Under hösten kan du ta del av dem ett flertal gånger på Simons Café.